VIDEO Glina domaćin Županijske smotre Lidrano 2024.

Predstavilo se više od 120 učenika

U Hrvatskom domu u Glini održana je u petak, 1. ožujka Županijska smotra Lidrano 2024., kojoj je ove godine domaćin Osnovna škola Glina.

Smotri literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva osnovnih i srednjih škola koja se održava svake godine nazočio je i gradonačelnik Grada Gline Ivan Janković:

“ Drago mi je što je danas upravo grad Glina domaćin županijske smotre, što imamo ovdje i učenike i mentore iz škola iz cijele županije i zapravo one najbolje pojedince i skupine iz tih škola i gradova. U Glini danas imamo više od 120 učenika, više od 40 mentora i jednu lijepu manifestaciju u samom gradu. Budući da vidi se i na licima učenika malo i treme i uzbuđenja, vjerujem da će danas i kad odrade svoje točke, da će podružiti se i ponijeti lijepe uspomenje iz našeg grada.”

VEZANE VIJESTI
VIDEO Održano Županijsko natjecanje u odbojci za 5. i 6. razrede

Smotru je otvorila pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Sisačko-moslavačke županije Robertina Štajdohar:

“ Lidrano je dramsko-scenski najzahtjevnije županijsko natjecanje, jedino takvo županijsko natjecanje i zato ga je izuzetno teško organizirati. Zahvaljujem Osnovnoj školi Glina koja se doista potrudila da to bude dobro i kvalitetno organizirano. Danas će biti prikazani dramsko-scenski nastupi, a one koje povjerenstvo odabere iće na državnu smotru Lidrana ispred Sisačko-moslavačke županije.”

VEZANE VIJESTI
Uskoro natječaj za stipendiranje učenika i studenata

Štajdohar je svima poželjela puno uspjeha u njihovim prezentacijama.

 

Prethodni članakBiskup krstio sedmo dijete obitelji Jurković
Sljedeći članakIzložba Kad baka i unuka udruže kistove