Udruga mažoretkinja „Glinske banice“ sudjelovala na 21. Državnom prvenstvu mažoretkinja Republike Hrvatske

Udruga mažoretkinja „Glinske banice“ sudjelovala je na 21. Državnom prvenstvu mažoretkinja Republike Hrvatske koje se 13. i 14. svibnja održalo u Karlovcu. Udruga se natjecala u 8 natjecateljskih kategorija i ostvarila sljedeće vrhunske rezultate:

Formacije: Kadetkinje – 6. mjesto
Juniorke – 2. mjesto
Seniroke – 5. mjesto

Neformacije: Kadetski solo – Anja Bobeta – 1.mjesto
Juniorski solo – Katja Dejanović – 4.mjesto
Valentina Benčić – 5.mjesto
Juniorski duo – Ivana Božinović / Martina Strejček – 1.mjesto
Amanda Cvitić / Monika Milatović – 2.mjesto
Seniorski solo – Valentina Žugaj – 1.mjesto
Seniorski duo – Gabrijela Zibar / Katarina Zibar – 1.mjesto

Temeljem ostvarenih rezultata na državnom prvenstvu sve formacije i neformacije plasirale su se na Europsko prvenstvo koje će se u rujnu održati u Sloveniji.

Zahvaljujemo se posebno Sisačko – moslavačkoj županiji i Gradu Glini koji su prepoznali potencijal naše udruge te financijskim sredstvima omogućili izradu novih odora i odlazak na državno prvenstvo.

Također zahvaljuemo se Sherif grupi i Drvnom centru Glina d.o.o. na donaciji kojom su nabavljene nove majice i trenirke za sve članice Udruge.

Udruga mažoretkinja „Glinske banice“ još jednom je pokazala da marljivim trudom i radom naših trenerica i članica Udruge sve je moguće. Udruga će i u budućnosti raditi kako na promicanju mažoret plesa tako i na promociji našeg grada i županije na lokalnoj, nacionalnoj i europskoj razini.

Prethodni članakU Srednjoj školi Glina svečano otvorene nove učionice
Sljedeći članakVIDEO – Završni predizborni skup HDZ-a Grada Gline 17.05.2017