U Hrvatskom domu besplatna premijera filma “Poruke naših očeva”

Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora/podružnica Sisačko-moslavačke županije poziva vas na premijeru dokumentarnog filma “Poruke naših očeva”, u režiji Jakova Sedlara, koja će se održati u Hrvatskom domu Glina,  u petak 9. veljače s početkom u 17.00 sati.

Ulaz na ovaj emotivan i edukativni događaj je besplatan.

Film “Poruke naših očeva” bavi se stradavanjem u logorima tijekom Domovinskog rata, pružajući dubok uvid u patnje i izazove s kojima su se suočavali logoraši. Režiju potpisuje Jakov Sedlar, poznat po svojem detaljnom i senzibilnom pristupu dokumentarističkom filmu, koji neumorno radi na očuvanju sjećanja na povijesne događaje važne za hrvatski narod.

VEZANE VIJESTI
Ivan Lipak pozvao na svečano obilježavanje Dana logora Stara Gradiška u petak, 3. veljače

Organizacija ovog važnog događaja povjerena je Hrvatskom društvu logoraša srpskih koncentracijskih logora, podružnici Sisačko-moslavačke županije. Njihova posvećenost očuvanju sjećanja na žrtve i podizanju svijesti o strahotama rata ključni su za razumijevanje naše prošlosti i izgradnju bolje budućnosti.

Pozivamo sve građane, posebno mlade, da se pridruže ovom premijernom prikazivanju i time odaju počast svima onima koji su trpjeli tijekom Domovinskog rata. Ovo je prilika ne samo za prisjećanje na teške trenutke naše prošlosti, već i za učenje o važnosti mira, tolerancije i međusobnog poštovanja.

VEZANE VIJESTI
Dan logora Glina – Svjedočanstva glinskih logoraša

Ne propustite ovu emotivnu i poučnu večer u Hrvatskom domu Glina. Ulaz je besplatan, a vaše prisustvo bit će znak poštovanja prema onima koji su svoje živote utkali u temelje slobodne i neovisne Hrvatske.

Vidimo se u petak, 9. veljače, u 17 sati – zajedno se prisjećamo, učimo i gradimo bolju budućnost.

Prethodni članakGlinski kickboksači sezonu otvorili sa pet medalja
Sljedeći članakUpravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita pa dobio novčanu kaznu