Svečana dodjela nagrada najboljim sportašima 2023. u Glini

Grad Glina i Sisačko-moslavačka županija zajedno podupiru razvoj sporta

U Hrvatskom Domu Glina sinoć je održana svečana dodjela nagrada i plaketa najboljim sportašima za 2023. godinu, ističući sportske uspjehe na županijskim, regionalnim i državnim razinama.

Svečanosti su nazočili brojni uglednici, među kojima gradonačelnik Grada Gline Ivan Janković, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu, šport, mlade i civilno društvo Sisačko-moslavačke županije Robertina Štajdohar, te predsjednik Zajednice športskih udruga grada Gline Tomislav Gregurić.

Gradonačelnik Janković izjavio je kako Grad Glina kontinuirano podržava sportsku zajednicu, ne samo financijski, već i kroz ulaganja u sportsku infrastrukturu, istaknuvši trenutnu rekonstrukciju sportsko-rekreacijskog centra Banovac. “Ovakva ulaganja pomažu u promicanju zdravog života i discipline među mladima, što je temelj za njihov daljnji razvoj” naglasio je gradonačelnik.

Robertina Štajdohar dodala je kako Sisačko-moslavačka županija izdvaja značajna sredstva za financiranje sporta, s posebnim naglaskom na kategorizirane sportaše i školski sportski savez, čime se omogućava sudjelovanje u natjecanjima na raznim razinama.

“Naš cilj je uključiti što više djece iz ruralnih područja u sportske aktivnosti, pružajući im priliku za aktivno bavljenje sportom,” rekla je Štajdohar.

Predsjednik Gregurić pohvalio je postignuća sportaša u 2023. godini, ističući napredak glinske mladosti i uspjeh u organizaciji raznih natjecanja. Zahvalio se svima koji doprinose sportskom životu u Glini, od financijskih podupiratelja do trenera i roditelja koji nesebično ulažu svoje vrijeme i energiju.

Ova dodjela nagrada još jednom potvrđuje snažnu predanost Grada Gline i Sisačko-moslavačke županije razvoju sporta i promicanju zdravih životnih navika među mladima, čineći sport sastavnim dijelom zajednice.

 

Prethodni članakBožinović obišao državnu granicu i policijske službenike PU sisačko-moslavačke
Sljedeći članakKrijumčario migrante, bježao od policije pa se vozilom zabio u prometni znak