Povijesni uspjeh glinske košarke u Sarajevu

Turnir u organizaciji Košarkaškog kluba Ilidža okupio je devet izuzetno jakih ekipa iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske

U Sarajevu je proteklog vikenda održan tradicionalni košarkaški turnir “3. Minibasket Fest 2024.“ za generaciju 2012. i mlađe.

Turnir u organizaciji Košarkaškog kluba Ilidža okupio je devet izuzetno jakih ekipa iz Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Hrvatske čiji je jedini predstavnik bio ni manje ni više nego naš Košarkaški klub Glina.

U izrazito jakoj konkurenciji glinski košarkaši pojačani prijateljima iz Košarkaškog kluba Siska te uz pokroviteljstvo Košarkaškog saveza SMŽ zauzeli su sjajno četvrto mjesto što je, obzirom na deficit ove generacije, jedan zaista impresivan rezultat.

Iz Košarkaškog kluba Glina zahvaljuju domaćinima na gostoprimstvu te im poručuju kako ih očekuju i na Međunarodnom košarkaškom turniru Glina 2024. koji će početkom rujna biti održan u Glini.

„Najveći dobitak ove sportske priče je prijateljstvo koje ne poznaje granice bilo vjerske ili nacionalne i zato ćemo uvijek podržavati ovakve manifestacije.“, zaključili su na kraju predstavnici KK Glina.

Prethodni članakMALI GRADAC Ukradene hrastove daske
Sljedeći članakVozio pijan i pod zabranom pa novčano kažnjen