Posjet kazališne amaterske družbe iz Kutine i Gline Domu za starije osobe Glina

Nedavno je u  Domu za starije osobe Glina gostovala kazališna amaterska družba “Beskućnici” iz Kutine i dramska sekcija Udruge umirovljenika iz Gline.

Pred brojnom publikom glumci amateri izveli su pet scena. Kazališna amaterska družba iz Kutine izvela je dva igrokaza: “Udruga sitnih lopova” i “Saobraćajka u susjedstvu”.

Dramska sekcija umirovljenika iz Gline izvela je igrokaz pod nazivom” Savjesni pacijent”.

VEZANE VIJESTI
Nekonstrukcijski obnovljena 2.501 obiteljska kuća

Dramska sekcija korisnika Doma za starije osobe Glina također je   izvela dva igrokaza pod nazivom ” Invalidska komisija” i “U čekaonici”.

Kako su korisnici i djelatnici izmješteni u Lječilište u Topuskom scenski igrokaz je izveden  u prostorijama hotela Top -Termi Topusko. U publici su se pridružili i dragi gosti korisnici Doma za starije i nemoćne Petrinja u pratnji radne terapeutice, glavne sestre i fizioterapeuta. Korisnici su s velikim zanimanjem pratili predstavu i velikim aplauzom ispratili izvođače. Svi su pohvalili izvedbu za koju su istaknuli da im je još draža jer obrađuje teme koje su njima bliske, a izvođači su starije osobe koje većinom i sami prepoznaju.

VEZANE VIJESTI
VIDEO – Vukovarska bitka stigla u Glinu!

Korisnici su ujedno i proslavili rođendane uz zvuke harmonike, tortu i poklone.

Ravnateljica Doma Renata Tominović- Ceković zahvalila se članovima dramske skupine Udruge umirovljenika Kutine i Gline na sjajnoj izvedbi kojom su obradovali i nasmijali korisnike Doma Glina i Doma za starije i nemoćne osobe Petrinja te istaknula kako planiraju nastaviti suradnju.

Prethodni članakVIDEO Obilježena 31. obljetnica početka oružanog otpora srpskom agresoru na glinskom području
Sljedeći članakSudjelujte na STEM-ovim radionicama ‘Istraži i očuvaj zdravlje’