Nastavlja se Zaželi – program zapošljavanja žena

Uručeni ugovori o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru Poziva "Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II"

Facebook Grad Glina

Danas su potpisani Ugovori u okviru “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II”. Ugovor su potpisali gradonačelnik Stjepan Kostanjević u ime Grada Gline i ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Glina Alberta Cestarić.

„Izrazito smo ponosni, a posebno se zahvaljujemo ravnateljici Glinske kulturno razvojne agencije, Lani Štajcar što je s velikim uspjehom prijavila projekt za Grad Glinu“, poručeno je ovom prilikom.

Naime, predsjednik Vlade Andrej Plenković, ministar rada i mirovinskoga sustava Josip Aladrović i ravnatelj Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar danas su svečano u Narodnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu uručili ugovore o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru Poziva “Zaželi – program zapošljavanja žena – faza II”, koji se financiraju sredstvima Europskog socijalnog fonda u okviru Operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014.-2020.

Cilj druge faze je osigurati nastavak financiranja aktivnosti zapošljavanja teže zapošljivih žena na poslovima pružanja potpore i podrške za starije i osobe u nepovoljnom položaju. Projektom se omogućuje pripadnicima ciljanih skupina pomoć za uključivanje na tržište rada na 12 mjeseci, a u završnoj fazi predviđeno je obrazovanje i osposobljavanje zaposlenih žena.

Prethodni članakU Gračanici Šišinečkoj proslavljeno Antunovo
Sljedeći članakU četvrtak navečer tretiranje komaraca na području Gline