Kreće dvodnevna interaktivna umjetnička radionica Konstelacije zajednice

Foto: PR

Kreću umjetničke radionice i susreti u Glini pod nazivom Konstelacije zajednice. Manifestacija se odvija pod organizacijom Udruge Bacači sjenki u partnerstvu sa Srpskim narodnim vijećem (SNV) i suradnji s Hrvatskim domom Glina. Radionice, predavanja i razgovori s umjetnicima samo su neke od aktivnosti koje možete očekivati. 

U sklopu manifestacije odvijaju se dva događaja.

Lokalne i poznate priče

Datum i vrijeme: Srijeda, 12. lipnja u 19:00 sati
Lokacija: KNJIŽNICA I ČITAONICA GLINA
Opis događaja: Pridružite se ugodnoj i inspirativnoj večeri gdje ćete kroz razgovor s inspirativnim umjetnicima otkriti kako su svoje životne prepreke pretvorili u nevjerojatne uspjehe. Ova stvaralačka večer zamišljena je kao intimni razgovor s publikom, pružajući jedinstvenu priliku za sva pitanja te osobna i motivirajuća iskustva. Saznajte kako su uspješni gosti, unatoč svim izazovima, uspjeli ostvariti svoje snove i kako su svoje slabosti pretvorili u snagu. Posjetitelji će pogledati i kratak hrvatski film. Dođite i budite dio večeri koja obećava nadahnuće, hrabrost i kreativnost. Događaj vodi i moderira Boris Bakal, kazališni i filmski glumac te redatelj.

Najavljeni su i posebni gosti:

  • Jelena Miholjević, poznata hrvatska glumica koja će podijeliti svoje putovanje kroz svijet glume, izazove s kojima se suočavala i kako je uspješno savladala sve prepreke.
  • Bojana Burnać, talentirana snimateljica i filmašica, otkrit će nam svoju priču o upornosti i kreativnosti koja ju je dovela do ostvarenja u filmskoj industriji.
    Pričanje priča

Datum i vrijeme: Petak,14.6. od 16 do 20h i subota, 15.6. od 10 do 14h
Lokacija: HOL HRVATSKOG DOMA GLINA
Opis radionice: Kroz dvodnevnu radionicu naučit ćete različite načine kako možete ispričati priče, kojim sredstvima, iz kojih motrišta i zašto su one važne. Ova radionica pruža jedinstvenu priliku za istraživanje vlastite kreativnosti i učenje novih vještina u stvaranju priča. Radionicu vode Boris Bakal, multimedijalni umjetnik i Pavle Perković, gestalt terapeut.

Što vas očekuje:

  • Saznajte kakve sve priče možete ispričati, od osobnih priča do fikcije.
  • Upoznajte različite alate i tehnike za pripovijedanje, uključujući verbalnu pripovijest, pisanje, fotografiju, slikarstvo, glazbu i druge umjetničke izraze.
  • Istražite kako različite perspektive i motrišta mogu oblikovati naše priče i kako ih možemo koristiti za stvaranje dubljeg razumijevanja i povezanosti s publikom.
  • Shvatite zašto su priče važne u našem životu i društvu te kako ih možemo koristiti za inspiraciju, promjenu i povezivanje s drugima.
  • U ugodnom i poticajnom okruženju radionice, imat ćete priliku dijeliti svoje ideje, iskustva i priče s drugima te dobiti povratne informacije i podršku.

Sudjelovanje na svim događajima je u potpunosti besplatno te je za posjetitelje osigurano osvježenje.

Ovo događanje pruža jedinstvenu priliku za susret s izvanrednim ljudima i upoznavanje njihovih priča koje nadahnjuju.

Organizatori pozivaju da im se pridružite i poručuju kako se vesele zajedničkom druženju.
Za više informacija, javite se na: [email protected] i mob. 098/165 81 86

Foto: PR

 

Prethodni članakNa kampu hrvatske kickboxing reprezentacije i Petra Žmirić
Sljedeći članakKnjižnica i čitaonica Glina za štićenike Doma za starije osobe Glina