Glinski Komunalac dobio nove strojeve, sve je spremno za nadolazeću zimsku sezonu

Zimska služba glinskog Komunalca od danas je bogatija za dva nova stroja koji će olakšati moguće skorašnje zimske uvjete na prometnicama Gline i okolice. Primopredaja traktorskog rotacijskog posipača i ralice obavljena je danas u Komunalcu.

Novi set opreme dobila je Zimska služba Komunalca Glina. Oprema koja će olakšati moguće skorašnje zimske uvjete na prometnicama Gline i okolice, a čiju je nabavu sufinancirao Grad Glina sa 90.000 kuna, sastoji se od rotacijskog posipača i ralice za traktor.

Riječ je o opremi tvrtke Rasco d.o.o. čiji će djelatnici radnike glinskog Komunalca i obučiti za rukovanje i brigu o novim strojevima te će tako sve biti spremno za zimsku sezonu, rekla nam je direktorica Komunalca Suzana Piškor.


Specifkaciju nove opreme iznio nam je Krešimir Kašnar, voditelj prodaje u tvrtki Rasco d.o.o.

Zimska služba glinskog Komunalca raspolaže sa dovoljnom količinom soli za posipavanje te s ukupno 5 strojeva za čišćenje snijega sa prometnica, kaže nam direktorica Piškor te otkriva kako bi uskoro trebao stići i još jedan stroj, i to onaj za čišćenje snijega sa nogostupa, a s kojim glinski Komunalac do sada nije raspolagao.

Primopredaji nove opreme nazočio je i gradonačelnik Gline Stjepan Kostanjević.

Sufinanciranje ove opreme samo je nastavak sustavne brige Grada Gline za poduzeća u gradskom vlasništvu te za djelatnike koji u njima rade, a na zadovoljstvo stanovnika našega Grada, rekao nam je gradonačelnik Kostanjević i nastavio.

Strojar u glinskom Komunalcu Marjan Muža zahvalio je gradonačelniku i direktorici na razumijevanju i pomoći. Ovi strojevi bili su nam nužno potrebni kako bismo odradili zadatke u zimskoj sezoni, naglašava Muža.

Muža kaže kako je nekad zaista teško odraditi posao na terenu kada vladaju zimski uvjeti.

Preostaje nam poželjeti puno sreće Zimskoj službi i u ovoj sezoni, a sudeći prema najavama metorologa, novi i stari strojevi ubrzo bi mogli biti u pogonu, a konačan sud o njihovom čišćenju prometnica od snijega dat će, kao i svake godine, građani i vozači.

Prethodni članakIza glinskog Wushu kluba “Kobra” godina je puna uspjeha
Sljedeći članakGlina – pjesma, ples i obilje dobrih želja na dječjem dočeku Nove godine