GLINA I PETRINJA Ponovno zabrana posjeta i izlazaka korisnicima domova za starije

Posjete i izlasci korisnika zabranjeni su sukladno preporukama HZJZ s ciljem prevencije ugrožavanja zdravlja korisnika i djelatnika

Iz Doma za starije i nemoćne Petrinja, kao i iz Doma za starije osobe Glina izvijestili su kako su ponovno zabranjene posjete kao i izlasci korisnika iz Domova.

„Obavještavamo članove obitelji korisnika kako se od 25. lipnja 2020., sukladno preporuci Zavoda za javno zdravstvo Sisačko-moslavačke županije, u Domu za starije i nemoćne osobe Petrinja zabranjuju posjete korisnicima, kao i izlazak korisnika iz Doma. Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju!“, stoji u obavijesti ravnateljice Magdalene Komes.

VEZANE VIJESTI
Dječji vrtić zatvoren zbog korone

Ravnateljica glinskog Doma Renata Tominović –Ceković poručila je pak u obavijesti: „Poštovani članovi obitelji, korisnici i posjetitelji, uvažavajući preporuke HZJZ-o za novonastalu epidemiološku situaciju s trendom povećanja novooboljelih od virusa COVID- 19, a s ciljem prevencije ugrožavanja zdravlja korisnika i djelatnika od 24. lipnja 2020. godine zabranjene su posjete korisnicima i odlasci korisnika iz ustanove. Hvala na razumijevanju i strpljenju“.

Prethodni članakU četvrtak navečer tretiranje komaraca na području Gline
Sljedeći članakProgram 29. obljetnice početka oružanog otpora srpskom agresoru na glinskom području