DVD GLINA „Edukacija i osposobljavanje o zaštiti od poplava i sadnja zelenih nasada na plavnim područjima“

U sklopu projekta DVD Glina  „Edukacija i osposobljavanje o zaštiti od poplava i sadnja zelenih nasada na plavnim područjima“  koji je odabran u programu Zeleni pojas – natječaju za sufinanciranje projekata u području zaštite okoliša i prirode 2018. u organizaciji Ine – Industrije nafte, d.d. (www.ina.hr/zelenipojas) DVD Glina upućuje poziv ustanovama, tvrtkama, udrugama i drugim organizacijama te građanima da se prijave na edukaciju i osposobljavanje.

Poziv se upućuje sukladno ugovornim obvezama i potrebama projekta.

Cilj edukacije i osposobljavanja je povećanje spremnosti i brža reakcija organizacija i pojedinaca te smanjenje mogućnosti nastanka šteta uslijed poplava na području Grada Gline.

Aktivnosti u okviru edukacije i osposobljavanja obuhvaćaju provedbu teorijskog i praktičnog dijela pri čemu će polaznici biti upoznati s uzrocima i opasnostima od poplava, poduzimanjem mjera zaštite te uporabom priručnih i najčešćih sredstava za zaštitu od poplava.

Sudjelovanjem na edukaciji i osposobljavanju polaznici će usvojiti potrebna znanja i vještine potrebne za uspješnu preventivnu zaštitu i brzu reakciju korištenjem priručnih i najčešćih sredstava u slučaju poplave.

Edukacija će se održati u prostorijama DVD-a Glina u Glini, Frankopanska 22, u slijedeće termine:

Srijeda, 06.03.2019. u 14 sati,

Srijeda, 13.03.2019. u 14 sati i

Srijeda, 20.03.2019. u 14 sati,

u trajanju od po 2 nastavna sata.

Zadržavamo pravo izmjene termina ovisno o broju i mogućnostima polaznika.

Prijava polaznika:

e-pošta: [email protected]

telefon: 098 929 9646 i 099 22 33 400

Foto: DVD Glina/facebook

Prethodni članakVesela povorka dječjih maškara zavladala Glinom!
Sljedeći članakI glinski poduzetnici mogu do povoljnih kredita!