Dan otvorenih vrata udruga Grada Gline

Po prvi put u našem gradu

Foto: Facebook Udruga Lutum

U četvrtak, 2. lipnja održana je manifestacija Dan otvorenih vrata udruga Grada Gline 2022. godine u organizaciji Udruge za obrazovanje, kulturu i razvoj civilnog društva „LUTUM“.

Foto: Facebook Udruga Lutum

Projekt je financiran od strane Sisačko-moslavačke županije.

Foto: Facebook Udruga Lutum

Manifestacija Dani otvorenih vrata udruga Grada Gline 2022. je događaj koji se održava prvi put u gradu Glini s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

VEZANE VIJESTI
Iznimno je važno nikada ne prestati vježbati!
Foto: Facebook Udruga Lutum

U okviru Dana otvorenih vrata, Udruga „LUTUM“ je organizirala aktivnost okruglog stola s ciljem raspravljanja uloge organizacija civilnoga društva u izgradnji budućnosti Europe, kao i strategijama koje je potrebno poduzeti dajući udrugama priliku za dobivanje stručne podrške prilikom apliciranja na mnogobrojne javne pozive i natječaje.

Foto: Facebook Udruga Lutum

U ovom obilježavanju uključeni su bili predstavnik SMŽ – viša savjetnica za razvoj civilnog društva i nacionalne manjine Ivona Nemeth Novak, predstavnik Grada Gline – referent za poslove društvenih djelatnosti Duško Gruborović, predstavnik SIMORE – stručna suradnica za županijske razvojne programe Mia Pavičić Bogeljić te partneri na projektu; ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Glina Alberta Cestarić, Udruga Jukinac i Zavičajni klub Mala Solina, kao i ostali predsjednici i predstavnici udruga.

VEZANE VIJESTI
Veselo na Smotri folklora umirovljenika
Foto: Facebook Udruga Lutum
Prethodni članakIVANJE U GLINI Natupilo sedam društava
Sljedeći članakVIDEO 6. sjednica Gradskog vijeća Grada Gline- AKTUALNI SAT