U Hrvatskom domu besplatna premijera filma “Poruke naših očeva”

Hrvatsko društvo logoraša srpskih koncentracijskih logora/podružnica Sisačko-moslavačke županije poziva vas na premijeru dokumentarnog filma “Poruke naših očeva”, u režiji Jakova Sedlara, koja će se održati u Hrvatskom domu Glina,  u petak 9. veljače s početkom u 17.00 sati.

Ulaz na ovaj emotivan i edukativni događaj je besplatan.

Film “Poruke naših očeva” bavi se stradavanjem u logorima tijekom Domovinskog rata, pružajući dubok uvid u patnje i izazove s kojima su se suočavali logoraši. Režiju potpisuje Jakov Sedlar, poznat po svojem detaljnom i senzibilnom pristupu dokumentarističkom filmu, koji neumorno radi na očuvanju sjećanja na povijesne događaje važne za hrvatski narod.

Organizacija ovog važnog događaja povjerena je Hrvatskom društvu logoraša srpskih koncentracijskih logora, podružnici Sisačko-moslavačke županije. Njihova posvećenost očuvanju sjećanja na žrtve i podizanju svijesti o strahotama rata ključni su za razumijevanje naše prošlosti i izgradnju bolje budućnosti.

Pozivamo sve građane, posebno mlade, da se pridruže ovom premijernom prikazivanju i time odaju počast svima onima koji su trpjeli tijekom Domovinskog rata. Ovo je prilika ne samo za prisjećanje na teške trenutke naše prošlosti, već i za učenje o važnosti mira, tolerancije i međusobnog poštovanja.

Ne propustite ovu emotivnu i poučnu večer u Hrvatskom domu Glina. Ulaz je besplatan, a vaše prisustvo bit će znak poštovanja prema onima koji su svoje živote utkali u temelje slobodne i neovisne Hrvatske.

Vidimo se u petak, 9. veljače, u 17 sati – zajedno se prisjećamo, učimo i gradimo bolju budućnost.

Prethodni članakGlinski kickboksači sezonu otvorili sa pet medalja
Sljedeći članakUpravljao automobilom bez položenog vozačkog ispita pa dobio novčanu kaznu