PROŠIREN KAPACITET DOMA ZA STARIJE OSOBE GLINA

Druga etaža Doma zdravlja SMŽ u Glini uređena je za proširenje kapaciteta Doma za starije osobe Glina. Proširenjem je dobiveno 12 soba dodatnih soba za smještaj 24 pokretna korisnika čime je kapacitet Doma za starije osobe Glina povećan s dosadašnjih 79 na 104 mjesta.

Župan Ivan Celjak obišao je zadnju etažu Doma zdravlja SMŽ u Glini koja je uređena i prilagođena potrebama umirovljenika i starijih sugrađana.

Proširujemo kapacitet Doma za starije osobe Glina, uredili smo ovaj prostor na zadnjoj etaži Doma zdravlja i ovdje smo osigurali 12 smještajnih jedinica za 24 korisnika. Uz to imamo i ambulantu i dnevni boravak i sav drugi sadržaj koji je potreban korisnicima Doma kako bi što kvalitetnije provodili vrijeme. Na ovaj način smo oslobodili prostor u zgradi Doma za starije u Glini za naše sugrađane koji boluju od Alzheimerove bolesti i drugih demencija, tako da ćemo i tu imati 20 korisnika“, rekao je župan Celjak.

VEZANE VIJESTI
Župan Žinić obišao glinski Zavod za hitnu medicinu i Dom zdravlja

Uređenjem prostora zadnje etaže Doma zdravlja SMŽ u Glini, u kojem će biti smješteno 24 korisnika, kapacitet Doma za starije osobe Glina povećan je sada sa 79 na 104 mjesta.

 

SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA – NAJVIŠI STANDARDI SMJEŠTAJA STARIJIH OSOBA

Sisačko-moslavačka županija podiže kvalitetu smještaja za starije osobe na najvišu razinu na području Gline, ali i cijele županije.

VEZANE VIJESTI
DRUŽENJE S KORISNICIMA DOMA ZA STARIJE I ŽUPANIJSKOG NASELJA BANOVI DVORI U GLINI

Kad uzmemo u obzir da imamo umirovljeničko naselje odmah u dvorištu Doma za starije, odnosno Doma zdravlja ovdje u Glini, možemo reći da smo zaista podigli na najvišu razinu i standard i smještaj naših sugrađana starije životne dobi. Vrijednost radova na uređenju zadnje etaže Doma zdravlja je nešto više od 120 000 €. Isto tako smo morali prilagoditi prostor u zgradi Doma za starije Glina, a vrijednost tih radova je nešto više od 40 000 €“,  rekao je župan Celjak.

VEZANE VIJESTI
Novi laboratorijski uređaji za glinski Dom zdravlja

 

Prethodni članakU Gornjem Klasniću pronađen leš
Sljedeći članakVIDEO Gradonačelnik grada Gline o projektima